Tots els pobles
EN

PORTFOLIO

Style Arts amb esforços incansables i recerca persistent de l'art, basant-se en la rica experiència i recursos acumulats en projectes a gran escala, SA ha dut a terme més de 5,000 tipus de projectes i projectes artístics a tot el món.
El parc temàtic
 • Parc temàtic del món dels contes de fades Ocean Flower Island

 • Un parc temàtic a Xangai

 • Parc temàtic interior Doha Oasis Quest

 • Zhuhai Chimelong Ocean Kingdom

 • Passeig per la ciutat dels Universal Studios de Beijing

 • Ocean Flower Island

 • Country Garden Texas Water World

 • La muntanya russa de la selva de Chimelong Ocean Kingdom

 • Pont de vidre de Zhangjiajie amb columna TCP Rockwork + pont elàstic de 50 m + gronxador

  PROJECTES SELECCIONATS

  Xangai Disneyland

  Shanghai Disneyland, el primer parc temàtic de Disney a la Xina continental, es troba a Chuansha New Town, Pudong New District, Xangai. Es va inaugurar oficialment el 16 de juny de 2016. És el primer parc temàtic de Disney a la Xina continental, el tercer d'Àsia i el sisè del món.

  El parc té set zones temàtiques: Mickey Street, Fantasy Garden, Adventure Island, Treasure Bay, Tomorrowland, Fantasy World, Toy Story Park; dos hotels temàtics: Shanghai Disneyland Hotel, Toy Story Hotel; i moltes estrenes mundials projecte.

  La nostra empresa és responsable del disseny de producte, producció i instal·lació d'11 blocs del parc (GRC, GRP/MAI)

  S.O.W. included facade: 402、403、404、405、406、409、411、412、414、415、416

  Ocean Flower Island (Rockwork, Parc temàtic del món dels contes de fades, Sea World)

  Hainan Ocean Flower Island és un projecte de desenvolupament important del grup Evergrande en els darrers anys, amb l'objectiu de construir l'illa artificial més important del món i el projecte turístic de classe centenària. El projecte té una superfície total de 54 hectàrees.

  Ocean Flower Island Children's World, que cobreix cinc àrees temàtiques de la mitologia xinesa, els contes de fades d'Europa occidental, la mitologia grega antiga, els contes de fades tribals americans i els contes de fades àrabs antics, i més de 30 projectes internacionals de joc a gran escala.

  La nostra empresa és responsable del projecte d'embalatge temàtic de la façana de les unitats d'edifici a l'àrea d'Europa Occidental i Xina (un total d'11 unitats d'edifici). Inclou disseny creatiu, desenvolupament de disseny tècnic, fabricació de productes i instal·lació i construcció in situ.

  Parc temàtic interior Doha Oasis Quest

  Doha Oasis és un complet parc temàtic cobert a Doha, Qatar. El propietari espera oferir als visitants una experiència immersiva de la cultura de Doha de Qatar.

  La nostra empresa participa en el treball de temàtica visual del projecte, des del disseny esquemàtic fins a la implementació del projecte, incloent el disseny creatiu, el disseny estructural, l'aplicació integral de materials, el desenvolupament del disseny i el disseny i producció de murals, per entendre i expressar completament l'atractiu visual del parc.

  La temàtica artística del parc implica la col·lisió de molts materials i estructures tècniques diferents, la qual cosa planteja certs reptes a la gestió i control del projecte.

  El sistema de gestió de projectes BIM s'adopta per simular amb precisió la situació específica de la forma i l'estructura de l'art arquitectònic, resoldre el problema de l'operació creuada a les col·lisions del lloc amb antelació, evitar i reduir els treballs de modificació in situ i estalviar eficaçment temps de construcció i construcció. costos.

  Zhuhai Chimelong International Ocean Resort
  El grup Chimelong va invertir 20 milions de iuans per construir el Zhuhai Chimelong International Ocean Resort. StyleArt participa en el disseny i la producció en profunditat d'alguns productes artístics d'Ocean Kingdom, Hengqin Bay Hotel i Penguin Hotel, utilitzant materials GRG, GRC i TCP d'una manera integral. Per servir el projecte, el nostre equip d'art coopera amb els millors artistes internacionals per crear conjuntament un viatge de somni a l'oceà.