Tots els pobles
EN

PORTFOLIO

Style Arts amb esforços incansables i recerca persistent de l'art, basant-se en la rica experiència i recursos acumulats en projectes a gran escala, SA ha dut a terme més de 5,000 tipus de projectes i projectes artístics a tot el món.
Escultura TCP
 • Parc temàtic del món dels contes de fades Ocean Flower Island

 • Un parc temàtic a Xangai

 • Parc temàtic interior Doha Oasis Quest

 • Ocean Flower Island

 • Country Garden Texas Water World

 • La muntanya russa de la selva de Chimelong Ocean Kingdom

 • Pont de vidre de Zhangjiajie amb columna TCP Rockwork + pont elàstic de 50 m + gronxador

  PROJECTES SELECCIONATS

  COUNTRY GARDEN TEXAS PARAULA D'AIGUA
  Jardí rural de Wuchuan. La badia de Dinglong es troba a la ciutat de Wuchuan, la zona costanera de Zhanjiang, Guangdong. Tot el projecte va ser construït per Dinglong Group i Country Garden Group, i va contractar una empresa de planificació i disseny de classe mundial, Atkins, per dur a terme la planificació general. El projecte cobreix una superfície de 16,000 mu. L'esquema basat en el dibuix de representació i els requisits funcionals, adopta el BIM avançat per aconseguir un control estricte de tot el procediment, des de la fabricació fins a la instal·lació. L'efecte del treball de roca es refereix a les imatges realistes del Gran Canyó de Colorado.
  Pont de vidre de Zhangjiajie amb columna TCP Rockwork + pont elàstic de 50 m + gronxador

  El pont de vidre del Gran Canó de Zhangjiajie, conegut per la seva innovació científica i tecnològica més alta i llarga del món, va guanyar el premi Arthur Haydn de la 35a Conferència Internacional del Pont.

  La llum principal del pont de vidre era de 430 metres. Un abasta el canó. La coberta del pont feia 375 metres de llarg i 6 metres d'amplada. La coberta del pont estava a uns 300 metres del fons. Style Arts va participar en la producció del moll del pont de 50 metres del pont de vidre de Zhangjiajie--TCP rockwork, des del desenvolupament del disseny del projecte fins a la construcció de l'estructura d'acer i la construcció de la malla d'acer.

  L'efecte artístic de la roca TCP es va integrar amb el paisatge general de Zhangjiajie de manera natural. Aconseguint un fort punt de suport per al pont de 430 metres, el terreny de Zhangjiajie és costerut i la construcció és difícil, i l'excel·lent expressió i la realització perfecta del projecte són suficients per il·lustrar el nostre disseny, tecnologia i capacitats de construcció in situ. .

  La muntanya russa de la selva de Chimelong Ocean Kingdom (TCP)
  Aspecte d'imitació de fusta TCP, en aquest projecte, hem utilitzat un model 3D i tecnologia d'impressió 3D per analitzar l'estructura i hem utilitzat embarcacions d'escultura TCP per aconseguir la textura del tronc.
  ESTUDIS UNIVERSALS BEIJING

  Per al projecte Beijing Universal Studios, la nostra empresa va dur a terme converses acadèmiques estretes i va col·laborar amb el Dr. Feng Peng de l'Institut de Materials no metàl·lics de la Universitat de Tsinghua.

  Mitjançant el desenvolupament innovador d'un nou material UHPC, l'ús del disseny del sistema BIM i la demostració d'un disseny estructural enginyós, la solució perfecta per a la dificultat de la construcció de la cúpula de l'hotel: a una altitud de 50-60 metres, la cúpula està feta de no -materials metàl·lics (per evitar interferències amb l'estació de radar), FRP s'utilitza com a costella estructural i s'utilitza el producte UHPC d'un sol xip de 12 metres de llarg per completar la forma.

  Després de moltes discussions, pràctiques i suport de consultors i experts xinesos i nord-americans, la verificació es va completar i va ser molt reconeguda pel propietari.