Tots els pobles
EN

PORTFOLIO

Style Arts amb esforços incansables i recerca persistent de l'art, basant-se en la rica experiència i recursos acumulats en projectes a gran escala, SA ha dut a terme més de 5,000 tipus de projectes i projectes artístics a tot el món.
PROJECTES
  • El londinenc

  • Centre d'exposicions de la guarnició de PLA Hong Kong

  • Un 30 Hyde Park

  • Huafa Mall

  • Lisboa Palace Hotel Casino Complax Cotai, Macau

  • Passeig per la ciutat dels Universal Studios de Beijing

  • Parc temàtic del món dels contes de fades Ocean Flower Island

  • Parc temàtic del món dels contes de fades Ocean Flower Island

  • Un parc temàtic a Xangai

PROJECTES SELECCIONATS

El projecte de la cúpula de l'hotel H1A d'Universal Studios Beijing

Tot i que el projecte de cúpula de l'hotel H1A d'Universal Studi-os Beijing és petit, té una gran importància. Per al projecte de la cúpula de l'hotel H1A, a causa de l'alçada de la cúpula (més de 60 metres), hi haurà un perill ocult d'interferències a l'estació de radar.

Els experts suggereixen que el disseny de l'estructura superior pot complir amb l'estructura no metàl·lica (el metall de tot el projecte no pot superar els 160 kg), i pot assolir els requisits de classe A de rendiment de combustió i resistència al foc, i complir els càlculs estructurals a la mateix temps.

Mitjançant el desenvolupament innovador de nous materials GRC ultra prim, utilitzant el sistema BIM per dissenyar i demostrar un disseny estructural enginyós, soluciona perfectament les dificultats de la construcció de la cúpula de l'hotel: el producte GRC d'una sola peça de 12 metres de llarg s'utilitza per perfeccionar la forma. , i FRP s'utilitza com a component de la quilla. Amb moltes discussions, pràctiques i suport de consultors i experts, es va completar la verificació, que va ser molt reconeguda pel propietari.

 

Beijing Universal Studios City Walk, projecte GRC de façana d'edifici. El material GRC replica els maons i la pedra cultural, efecte meteorològic i angoixant, perfecte dóna caràcter als edificis clàssics temàtics.

EL LONDRES

The Londoner of Macau és construït pel Las Vegas Sands Group per remodelar el Sands Cotai Central en un nou projecte de desenvolupament turístic integrat. La façana del londinenc utilitza les Cases del Parlament com a plànol. El Palau de Westminster és un magnífic edifici gòtic clàssic britànic.

El seu aspecte és majestuós i magnífic, i la seva forma és harmoniosa i elegant. La part superior està coronada amb un gran nombre de petites torres, mentre que els murs estan decorats amb finestres d'arc apuntat, gracioses relleus i cornises i incrustacions. Els ornaments de pedra de les finestres amb cordons i els nínxols ordenats de les parets exteriors estan tallats amb escultures riques i vives de persones.

L'arquitectura gòtica és un estil arquitectònic molt important en la història de l'arquitectura amb una tecnologia excel·lent i una gran qualitat artística. Com a edifici gòtic més gran del món, el Palau de Westminster és incomparable en el seu gènere.

StyleArts és responsable del desenvolupament del disseny, la producció del producte, el premuntatge i abans del lliurament de la paret exterior de l'edifici GRC. L'àrea del projecte és d'uns 30,000 metres quadrats. Per aconseguir la reproducció perfecta d'edificis clàssics, continuem desenvolupant i innovant en nous materials i tècniques de gravat CNC per combinar perfectament tecnologia i creació artística. La gestió i control eficaç de la informació del projecte mitjançant el sistema BIM permet una execució precisa i eficient del projecte.

JINWAN HUAFA MALL

Huafa Mall, projecte de façana GRC, la façana d'aquest projecte es combina amb una varietat d'efectes de línia senzills, incloses línies ondulades, blocs geomètrics, etc., ple de sentit modern i tecnològic.

COL·LEGI GUANGZHOU BAIYUN

Per al projecte GRC del Guangzhou Baiyun College, la nostra empresa és responsable del disseny en profunditat, la producció de productes i el subministrament de productes dels productes GRC del centre d'intercanvi escolar i de l'edifici de recerca científica. La superfície del projecte és de 9,000 metres quadrats. És un projecte típic de GRC de paret exterior d'edifici corbat.

ONE 30 HYDE PARK

One30 Hyde Park, és un gratacels de 38 pisos amb un total d'uns 140 apartaments residencials de gamma alta. Situat al cor del districte central de negocis de Sydney, Liverpool Street i Elizabeth Street, l'arquitectura minimalista moderna.

La nostra empresa va ser la responsable del disseny i producció de formigó d'ultra alt rendiment per a façanes d'edificis. Combinat amb l'efecte d'estil arquitectònic dels blocs d'apilament de l'edifici, les línies simples divideixen la façana de vidre en quadrats geomètrics diferents i ordenats, creant un efecte visual dinàmic i modern.

ESGLÉSIA DE SANTS PERE I PAUL NINGDE

Style Arts ha dut a terme el disseny, la producció i la instal·lació del projecte (Edifici exterior GRC + Indoor GRG); Aquest disseny inclou nombrosos arcs i curvatura del sostre per expressar característiques estètiques suaus de l'interior i exterior per mostrar la bellesa simètrica d'aquesta estructura digna.