Tots els pobles
EN

ALTES RESULTATS ARTÍSTICS

Som experts en materialitzar amb precisió els conceptes dels dissenys originals

Style Arts va ser fundada per artistes i escultors, amb una sòlida base en les Belles Arts i una comprensió distintiva de l'estètica visual dins de cada creació.

ARTESANA ESCULPTURAL EXQUISITA

Expressió acurada de la reproducció de la cultura original i creativa

Style Arts acull més de 70 artistes; molts dels quals s'han graduat al departament d'escultura de l'Acadèmia de Belles Arts de Guangzhou, al Departament d'Escultura de l'Acadèmia de Belles Arts de Tianjin, al Departament d'Escultura de Jingdezhen, a l'Institut de Ceràmica i a les principals universitats i col·legis d'art de la Xina.

Sota el lideratge d'artistes i escultors, amb coneixements artístics professionals i esperit creatiu d'excel·lència, es reprodueix l'expressió acurada de la cultura original.

SISTEMA DE GESTIÓ INTEGRAT BIM

La tecnologia fa que l'art sigui perfecte

Amb la nostra adopció del sistema de gestió de projectes BIM, Style Arts garanteix que tot el procés, des del disseny conceptual fins a la fabricació final, es mantingui constantment estable. Qualsevol possibilitat d'error es minimitza mitjançant la gestió integrada de la informació, tant si es tracta de la reproducció d'un art. prototip o el disseny i fabricació de nou art arquitectònic.

IMPRESSIÓ 3D GRAVAT DE 5 eixos

L'enginyosa combinació de tecnologia i art

Style Arts Centre de gravat CNC i impressió 3D.

Style Arts té més de 40 jocs de màquines CNC de cinc eixos, quatre eixos i altres tipus de màquines CNC.

Això permet reproduccions eficients i precises de l'art arquitectònic clàssic.