Tots els pobles
EN

Style Arts se centra en la qualitat i la satisfacció del client

Guangzhou Style Arts ha mantingut un enfocament especialitzat en la producció de façanes arquitectòniques que integra R+D, disseny, fabricació i vendes principalment a les indústries de parcs temàtics, hotels, jardins i museus.

Style Arts té una tecnologia professional ric i recursos de la indústria, amb projectes d'enginyeria a tot el món i més de 500 projectes que inclouen:

Palau d'Al-qatami - Kuwait, Doha Royal Palace, Kuwait MBH Hotel (set estrelles), Shanghai Disneyland Park, Zhuhai Chimelong Theme Hotel and Theme Park, Louis XIII Hotel - Macau, Macau Wynn Palace Gambling Hall Project, Lisboa Palace Hotel Complex Cotai - Macau, Evergrande Sea Island, Doha Oasis Park Project, The Londoner Macao, Beijing Universal Studios H1A Hotel Project, Museu d'Història Militar de l'Exèrcit d'Alliberament del Poble Xinès, etc.

La seu central, el centre d'R + D i la base de producció de l'empresa es troben al parc industrial de Xiaohudao, Huangge, districte de Nansha, Guangzhou, amb una superfície de més de 40,000 metres quadrats. Les instal·lacions contenen processos de producció GRC, GRG, GRP, UHPC i TCP, així com sistemes d'última generació d'impressió 3D i gravat CNC.

PROJECTES

Style Arts ha acumulat una gran quantitat de tecnologia professional i recursos de la indústria, amb projectes d'enginyeria a tot el món i més de 500 projectes d'art de diversos tipus, com ara: el palau d'Al-qatami - Kuwait, el palau reial de Doha, l'hotel Kuwait MBH (set estrelles), Shanghai Disneyland Park, Louis XIII Hotel - Macau, Macau Wynn Palace Gambling Hall Project, The Londoner Macao, Beijing Universal Studios H1A Hotel Project, etc......

LA NOSTRA AVANTATGE

Style Arts acull més de 70 artistes, que poden expressar amb precisió el disseny original.

Style Arts té més de 40 jocs de màquines de gravat de cinc eixos, quatre eixos i altres tipus. Això permet reproduccions eficients i precises de l'art arquitectònic clàssic.

Amb la nostra adopció del sistema de gestió de projectes BIM, Style Arts garanteix que tot el procés, des del disseny conceptual fins a la fabricació final, es mantingui constantment estable.

Certificat

PREMIS QUE HEM GUANYAT

ARCHITECTURE TECHNOLOGY POLARIS AWARD OF 2021-2022 α ARCHITECTURE TECHNOLOGY

PREMI BRASS RING A LA MILLOR EXPOSICIÓ A IAAPA EXPO ASIA 2019

LA CONFERÈNCIA INTERNACIONAL DEL PONT MEDALLA ARTHUR G. HAYDEN

PREMI D'HONOR "FUTURE STAR" SESSIÓ NANSHA XINA

MEMBRES DEL CONSELL DE LA SUCURSAL DE GRC, ASSOCIACIÓ DE PRODUCTES A BASE DE CIMENT I DE FORMIGÓ DE LA XINA

EL NOSTRE VIATGE DE DESENVOLUPAMENT

el nostre equip

Actualment, el nostre equip està format per uns 70 dissenyadors, escultors i productors d'art, la majoria dels quals es van graduar en universitats d'art conegudes a la Xina, com ara el departament d'escultura. de l'Acadèmia de Belles Arts de Guangzhou, l'Acadèmia de Belles Arts de Tianjin, l'Institut de Ceràmica Jingdezhen, el departament d'arts de la Universitat Normal del Sud de la Xina i la Universitat Normal de Hunan.